Reinigen

Wanneer onder- en bovengrondse containers in gebruik zijn, treedt vervuiling op. Wassen kan iedereen, schoonmaken is echter een kwaliteit. Wij bezitten de materialen om deze containers en de rest van de containerplaatsen op een milieuvriendelijke wijze schoon en geurloos op te leveren.

 

Ondergrondse afvalinzamelsystemen reinigen wij een aantal keer per jaar, afhankelijk van de vervuilingsgraad. Zo blijft uw container en containerplaats keurig onderhouden. Overtollig vuil tussen de scharnieren levert namelijk slijtage op.

 

Schoon is bij ons écht schoon en dat voorkomt klachten over stankoverlast. Wij zijn ons bewust van het belang van onderhoud en concessies aan kwaliteit zijn uit den boze.

 

Vraag geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden en tarieven. Wilt u graag een demonstratie? Dat kan ook. Of vraag onze opdrachtgevers naar hun ervaring met ons!

Semi-ondergronds

Steeds meer bedrijven, campings en horecagelegenheden ruilen hun rolcontainers in voor semi-ondergrondse containers, eveneens als de volledig ondergrondse container vraagt de semi-ondergrondse ook  met enige regelmaat om gereinigd te worden. Zowel de binnenzak of container en de buitenzijde met inwerpdeksel en put worden grondig gereinigd en het overtollig water en vuil zal uit de put worden verwijderd.

 

Hoge kwaliteit

Onze wasunits reinigen ondergrondse afvalcontainers tot in de puntjes: binnen- en buitenzijde, vloer en inwerpzuil. We reinigen containers in bijna alle omstandigheden.

 

Aan het water voegen we een milieuverantwoord schoonmaakmiddel toe bij een temperatuur van 85° Celsius. De roterende en opkomende waskop zorgt voor een precieze inwendige schoonmaak.

Eventuele resten op de bodemkleppen worden door onze medewerkers verwijderd.

 

Ook beschikken wij over een zuig-unit met hogedrukreiniger voor het reinigen en leeg zuigen van de betonput. Deze aanpak past bij ons streven naar een hoge kwaliteit!

Container open gevallen.

Helaas gebeurd het wel eens dat er een semi-ondergrondse of een volledig ondergrondse open valt door gebreken aan de container of een menselijke fout. Wij beschikken over een knijper die geschikt is om in deze beperkte ruimte de put te ontdoen van afval en daarna te reinigen en het afval af te voeren.

 

Routine

Reiniging zuil en voetgangersplateau: hiervoor gebruiken wij een hogedrukreiniger die het water tot 85° Celsius verwarmt en een druk levert van 140 bar;
Inwendig reinigen container en kleppen: wij steken de kleppen uit met een schoffel en verwijderen de restanten met een hogedrukreiniger. Een onderliggend compartiment in onze wasunit vangt het aangekoekt afval en afvalwater op;
Reiniging betonput en valbeveiliging: met de hogedrukreiniger spuiten we de valbeveiliging en de put schoon. Vervuild water zuigen we uit de put en voeren we af, zodat de put vochtvrij en geurloos opgeleverd wordt.

Milieuverantwoord

Precieze inwendige schoonmaak

Voorkom klachten voor stankoverlast